У Рівненській області операція "Тютюн" - щодня нові факти

У Рівненській області операція "Тютюн" - щодня нові факти

28.10.13 10:11 0 930
На Острожчині під час оперативно–профілактичної операції «Тютюн» співробітники СДІМ Острозького МВ виявили в деяких торговельних закладах району 12 фактів незаконного обігу тютюнових виробів. Власники сплатять штраф у сумі 2500 гривень.

За час операції працівники міського відділу склали на порушників Закону п’ять протоколів про адміністративне правопорушення за статтею 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними та слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), один протокол за статтею 160 (Торгівля з рук у невстановлених місцях), три за статтею 159 (Порушення правил торгівлі на ринках) та три протоколи за статтею 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності).

Аби убезпечити покупців від покупки неякісного товару з цих торговельних закладів, міліціонери вилучили понад 100 пачок цигарок.

Із зазначеної кількості адміністративних протоколів Острозьким районним судом було розглянуто сім. За розглядом яких до правопорушників було застосовано штрафні санкції на загальну суму понад 2500 гривень.

Однак недобросовісним торговцям не варто «розслаблятися», адже проведення заходів щодо протидії незаконному обігу підакцизних товарів продовжується.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відзнака за підтримку ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ