В Закарпатській області жителя Мукачева міліціонери затримали з марихуаною

В Закарпатській області жителя Мукачева міліціонери затримали з марихуаною

28.10.13 08:20 0 794
Дурман-зілля вагою сто грамів молодик ховав у коробці з-під чіпсів, яку намагався викинути на смітник

Мукачівські правоохоронці затримали в місті підозрілого чоловіка, якого запросили до міськвідділу міліції для складання адмінпротоколу. Під час розмови з хлопцем правоохоронці звернули увагу, що той нервує, поводить себе досить підозріло. Як з′ясувалося, той ховав у куртці коробку з-під чіпсів, яку намагався непомітно викинути в смітник…

Як виявилося, у пачці знаходилася речовина, схожа на марихуану, вага якої становила 100 грамів. Хлопець пояснив, що дану речовину він купив, а точніше обміняв на свій DVD-програвач. Також додав, що марихуану він зберігав для власних потреб, аби іноді покурити, тобто не мав намірів продавати наркозілля. Хай там як, проте хлопцеві таки доведеться відповідати за порушення законодавства.

- До відома любителів ”легкого наркотика”: Кримінальний кодекс України за зберігання наркотиків без мети збуту передбачає покарання у вигляді обмеження волі на термін до трьох років, або позбавлення волі на той самий термін, - зазначив заступник начальника мукачівської міліції Іван Повханич. - На даний час вилучену речовину направлено на експертне дослідження. По даному факту слідчим розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (Незаконне зберігання наркотичних речовин без мети збуту). Триває досудове розслідування.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Обама знав про ...

КОМЕНТАРІ