В Одесі правоохоронці навчали школярів безпеці на об'єктах залізниці

В Одесі правоохоронці навчали школярів безпеці на об'єктах залізниці

28.10.13 11:10 0 950
Для ознайомлення учнів зі специфікою роботи транспортної міліції працівники УМВС України на Одеській залізниці завітали до Одеської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Гармонія».

У цьому закладі навчається біля 300 школярів. Оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Управління Вікторія Савенко старанно підготувалась до зустрічі з дітьми.

В профілактичній бесіді брали участь учні 5-х класів. Діти дізналися про те, як працює транспортна міліція, чим вона відрізняється від інших підрозділів органів внутрішніх справ. Щоб зацікавити дітей, правоохоронець за допомогою яскравих малюнків і змістовного фільму пояснила учням «Правила поведінки на об'єктах залізничного транспорту».

Школярі отримали навчальні картки у вигляді квітки з основними правами неповнолітніх. Розглядаючи кожну пелюстку, діти запам'ятовували свої права і обов'язки.

Разом з тим, співробітник міліції подарувала п'ятикласникам закладки для книг профілактичного змісту про дотримання правил поведінки на об'єктах залізниці.

Дітям було цікаво, вони брали активну участь в обговоренні життєвих ситуацій на тему залізничного транспорту, ставили безліч питань.

Директор Тетяна Проценко подякувала співробітникові міліції за візит.

– Це перший крок у нашому творчому співробітництві, будемо дуже раді, якщо ви відвідаєте нас із профілактичними та тематичними бесідами. Тільки спільними зусиллями правоохоронців, батьків і вчителів можна попередити правопорушення і зберегти здоров'я та життя дітей, – наголосила директор школи.

СЗГ УМВС України

на Одеській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Харківщині міліція ...

КОМЕНТАРІ