На Харківщині міліція припинила діяльність наркопритону

На Харківщині міліція припинила діяльність наркопритону

28.10.13 11:22 0 881
29-річний мешканець Лозівського району утримував у власному помешканні притон для любителів наркотичних засобів.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 317 (Організація, або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, або психотропних речовин) Кримінального кодексу України правоохоронці провели санкціонований огляд квартири підозрюваного. Під час обшуку в домоволодінні знаходилося троє гостей, які разом з господарем виготовляли та вживали наркотики.

З місця злочину правоохоронці вилучили знаряддя для виготовлення наркотиків та шприц з рідиною, яка згідно з висновком експерта виявилася соляною кислотою. Її господар використовував для виготовлення дурман-зілля.

У ході проведення досудового слідства було доведено, що підозрюваний організовував такі «посиденьки» зі своїми друзями-наркоманами по кілька разів на тиждень.

Утримувачеві наркопритону оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 317 (Організація, або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, або психотропних речовин) та ч.1 ст. 311 (Незаконне придбання та зберігання прекурсорів з ціллю виготовлення наркотичних речовин) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує ув’язнення на строк до 5 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Одесі правоохоронці ...
Наступна новина: Осінні канікули школярі ...

КОМЕНТАРІ