Осінні канікули школярі проведуть безпечно - ДАІ

Осінні канікули школярі проведуть безпечно - ДАІ

28.10.13 11:35 0 1042
Щоб звести до мінімуму ризик дитячого дорожнього травматизму та нагадати дітям про дотримання Правил дорожнього руху, інспектори ДАІ вирушили до загальноосвітніх закладів.

Учні старших класів зустрічають правоохоронців, як друзів, адже працівники ДАІ протягом навчального року навідуються до дітей з уроками дорожньої грамоти. А учні молодших класів з цікавістю розглядають формений одяг та амуніцію вартових доріг, разом із правоохоронцями охоче вивчають елементарні правила поведінки на дорозі. Цікавий роздатковий матеріал та розмальовки з конкретними ситуаціями, які можуть виникнути на дорозі, наочно ілюструють розповідь інспекторів ДАІ.

За такі уроки охоронцям дорожнього порядку вдячні і самі викладачі, адже, як зізнаються педагоги, слова людини у формі завжди краще відкладаються в дитячій пам'яті і мають великий виховний вплив.

– Безпека дітей на дорогах – це наша спільна справа. Отже, нам усім – і батькам, і педагогам, і правоохоронцям – слід об'єднати свої зусилля, щоб попередити можливу біду. Про правила поведінки на дорозі слід постійно нагадувати дітям, підказувати, як уникнути різних неприємних ситуацій, – зазначив в.о. начальника ДАІ Мукачівщини Іван Матіко.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Харківщині міліція ...
Наступна новина: Майбутні журналісти ...

КОМЕНТАРІ