Придбати квартиру під Києвом можна за $17 000

Придбати квартиру під Києвом можна за $17 000

28.10.13 10:08 0 937
Стати власником житла поблизу столиці можна менш ніж за $20 000. Щоправда, за ці гроші можна розраховувати лише на однокімнатну квартиру, та й та на цокольному поверсі. Про це повідомляють аналітики сайту приватних оголошень Slando, дослідивши пропозиції квартир в новобудовах, що вже здані в експлуатацію.
Одна з найдоступніших квартир знаходиться в Калинівці. За житло площею 40 м. кв. продавці просять $17 000. Проте щоб вселитись, покупцю доведеться витратити ще кілька тисяч, щоб провести ремонт.
Дещо ближче до Києва, В Ірпені, продається однокімнатна квартира площею 31 м. кв. за $17 800. От тільки покупцю доведеться жити, по суті, в підвалі. Адже пропонована квартира розташована на цокольному поверсі. Також доведеться ще витратитись на ремонт, оскільки стан житла – «від забудовника».
Додавши усього $1 000-2 000 в Ірпені можна знайти пропозиції квартир не в цоколі. От тільки ці новобудови часто розташовані далеко від центру, та і доводити квартиру до жилого стану доведеться власним коштом.
У Бучі найдоступніші пропозиції стартують від $20 000 за квартиру в цоколі під чистове оздоблення. Аналогічні пропозиції можна відшукати у Вишневому, Немішаєво, Білогородці, та багатьох інших містах-сателітах.
Наразі в базі сайту Slando зберігається більше 5,2 млн приватних оголошень від українських інтернет-користувачів. З них близько 1,4 млн пропозицій припадає на розділ «Нерухомість».
Прес-служба Slando
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ