Відзнака за підтримку українського автовиробника

Відзнака за підтримку українського автовиробника

28.10.13 10:10 0 1133
Львіський «Кредобанк» визнали лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Лідер у сфері автокредитування, автострахування і супутніх послуг – 2013». Банк отримав нагороду конкурсу в номінації «Лідер з підтримки українських автовиробників» .
«Нагорода конкурсу є логічним визнанням ініціативи банку з підтримки вітчизняного автовиробника, – розповів директор департаменту автокредитування ПАТ «Кредобанк» Олександр Кушлик. – «Кредобанк» і надалі пропонуватиме українцям вигідні кредитні переваги для придбання вітчизняних автомобілів, а також інші гнучкі та привабливі пропозиції на купівлю автотранспорту».
Означений конкурс організований міжнародним спеціалізованим журналом «Банкір» за підтримки Ліги страхових організацій України. Нагороду «Кредобанку» було присуджено за спільну з корпорацією «Укравто» за акційну програму із заохочення продажів вітчизняних автомобілів марки ЗАЗ, яка стала першою на українському ринку та працює з початку 2012 року. Експерти журналу також відзначили розмаїття програм галицького банку з автокредитування, гнучкість та індивідуальний підхід до клієнта.
Спеціальна пропозиція кредитування «УкрАвто ЗАЗ» дозволяє клієнтам отримати кредит на придбання вітчизняних автомобілях в мережі автосалонів компанії на строк до 7 років з пільговою відсотковою ставкою в 0,001% річних на перші 13 місяців при першому внеску в 10% від вартості автомобіля або на перші 18 місяців кредиту при першому внеску в 20% вартості автомобіля. Після завершення пільгового періоду відсоткова ставка складає 19,99% річних. «Кредобанк» також пропонує своїм клієнтам кредити на нові автомобілі та автівки з пробігом на строк до 7 років на суму до 90% вартості транспортного засобу. При оформленні кредиту клієнт має можливість зробити вибір між фіксованою та змінною відсотковою ставкою.

Ігор Галущак
Львів
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ