Представники Чернівців взяли участь у ХХ Ювілейному міжнародному туристичному салоні “Україна-2013»

Представники Чернівців взяли участь у ХХ Ювілейному міжнародному туристичному салоні “Україна-2013»

29.10.13 08:01 0 723
23-25 жовтня в місті Києві відбувся один з найпотужніших міжнародних форумів з розвитку туристичного бізнесу – ХХ Ювілейний міжнародний туристичний салон “Україна-2013», в якому прийняли участь понад 300 туристичних компаній, туроператорів, національних і місцевих асоціацій та організацій, готелів, страхових та транспортних компаній, а також представництва понад 30 країн світу, серед яких Таїланд, Туреччина, Єгипет, Словаччина, Болгарія тощо.

Туристичні можливості міста Чернівців та Буковини, екскурсійні маршрути та програми відпочинку презентували фахівці Чернівецької міської ради, облдержадміністрації, туристичний оператор “Десадмі”, гірсько-лижний курорт “Мигово”, Молодіжний оздоровчий спортивно-туристський екстремальний центр “Садниста”, а також підприємці міста та власники сільських садиб Буковини.

Однією із родзинок в презентації міста Чернівці на міжнародному форумі – це розіграш туроператором «Десадмі» запрошень двох осіб на період святкування новорічного карнавалу «Маланка-фест» у Чернівцях. Запрошення виграв відвідувач з м.Києва.

Надзвичайним попитом серед відвідувачів ярмарки користувалися пропозиції активного відпочинку, які достойно були представлені обласною федерацією спортивного туризму МОСТЕЦ (молодіжним оздоровчим спортивно-туристським екстремальним центром) “Садниста” та гірсько-лижним курортом “Мигово”.

Участь нашої команди в туристичному салоні цього року ще раз підтвердила зацікавленість потенційних туристів у знайомстві з принадами та унікальними пам’ятками архітектури Чернівців, а також відпочинку в буковинському краї.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бьорд пророкує Вайдеру ...
Наступна новина: У Львові шахрайки ...

КОМЕНТАРІ