Чернівці: Сім’я художників презентувала виставку у Центрі культури «Вернісаж»

Чернівці: Сім’я художників презентувала виставку у Центрі культури «Вернісаж»

29.10.13 09:52 0 777
У Центрі культури «Вернісаж» відкрилася творча виставка художника Володимира Сизова, який працює в галузі художнього проектування, архітектури, дизайну середовища, сценографії, станкового малярства.

У виставці також беруть участь донька митця Катерина Сизова та внучка Варвара. На відкритті експозиції звучала музика композитора Володимира Івасюка у виконанні артистів Чернівецької обласної філармонії – Лілії Холоменюк (фортепіано), Юлії Чампелли (скрипка) та Миколи Головіна (віолончель). На вернісажі виступили – заслужений художник України Орест Криворучко, заслужений художник України Петро Лемський, заслужений майстер народної творчості Іван Снігур, художник Стефан Пержан, директор Центру культури «Вернісаж» Лариса Канюка.

Володимир Сизов навчався в Українському політехнічному інституті ім. І.Федорова, викладав у Центральній учбово – експериментальній студії Спілки художників в Москві. У 80–х роках двічі обирався головою правління Чернівецької обласної організації спілки художників України.

Катерина Сизова навчалася в Московському архітектурному інституті. Працює в галузі проектування архітектурного середовища та предметного дизайну. Художниця представила акварелі, твори виконані вугіллям, художню вишивку та текстильну ляльку.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі валентин ...

КОМЕНТАРІ