Борис Клімчук: В обласних закладах охорони здоров’я чітко налагоджено обстеження та лікування ветеранів війни

Борис Клімчук: В обласних закладах охорони здоров’я чітко налагоджено обстеження та лікування ветеранів війни

29.10.13 10:43 0 837
В обласних закладах охорони здоров’я чітко налагоджено з обстеження та лікування ветеранів війни. Кожна районна лікарня має відповідні палати для цих людей, - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді.

У 2013 році на оздоровлення волинських ветеранів війни передбачено 1,9 млн грн. Зокрема, кваліфіковану медичну допомогу ветерани отримують в обласному госпіталі для інвалідів війни, де можуть одночасно лікуватися 200 пацієнтів. У 2012 році в цьому закладі поправили своє здоров’я майже 5 тисяч хворих. За два останні роки тут провели масштабні роботи з капітального ремонту, в що вклали майже 3 мільйони гривень бюджетних і спонсорських коштів. Тепер усі палати для ветеранів облаштовані санвузлами. У планах 2014 року – капітальний ремонт даху та п’ятого поверху, а також оновлення котельного господарства.

Торік за рахунок субвенцій держбюджету госпіталь отримав нове обладнання, зокрема, цифровий ретген-апарат, 12-канальний електрокардіограф, безтіньовий операційний світильник. Крім цього, меценати закупили для потреб лікувальної установи фіброгастроскоп, електрокардіограф, обладнання для масажного та кабінету лікувальної фізкультури.

«Дбаймо про наших ветеранів. Щодня даруймо їм свою турботу, увагу і тепле слово. Цінуймо їхній подвиг, шануймо старість. Такої уваги до людей, які вибороли Україні, Перемогу, вимагає від нас усіх глава держави», – наголосив Борис Клімчук.

До цієї роботи голова облдержадміністрації закликає численні волонтерські служби.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі РВ ФДМУ ...

КОМЕНТАРІ