Волинська область: проведено методичні навчання з питань цивільного захисту на хімічно – небезпечних об'єктах регіону

Волинська область: проведено методичні навчання з питань цивільного захисту на хімічно – небезпечних об'єктах регіону

29.10.13 10:28 0 931
У період з 18-25 жовтня на території Маневицького, Ковельського, Рожищенського, Іваничівського та Ратнівського районів Волинської області проведено навчально-методичні заняття з питань цивільного захисту на хімічно – небезпечних об'єктах, що розташовані в цих районах. Заняття організовані співробітниками відділу цивільного захисту і сектору техногенної безпеки УДСНС області спільно з викладачами навчально – методичного центру безпеки життєдіяльності для керівників, обслуговуючого персоналу та працівників невоєнізованих формувань цих підприємств на випадок виникнення надзвичайних ситуацій на відповідних об'єктах.

Основна увага під час проведення методичних навчань була звернена на вивчення нових керівних документів в сфері цивільного захисту, зокрема Кодексу цивільного захисту України та Постанов Кабінету Міністрів України № 444 від 26.06.2013 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях» та № 443 від 26.06.2013 «Про затвердження Порядку підготовки до дій за призначенням органів управління та сил цивільного захисту».

Методичні навчання були проведені з метою підвищення рівня знань керівників та посадових осіб підприємств на випадок виникнення надзвичайних ситуацій чи аварій для швидкої їх локалізації та захисту персоналу. Це сприятиме вирішенню проблемних питань забезпечення належного цивільного захисту всього регіону та зміцнення готовності територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо дій за призначенням.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ