СП ТзОВ «Модерн Експо» як меценат активно підтримує волинський веслувальний спорт на байдарках та каное

СП ТзОВ «Модерн Експо» як меценат активно підтримує волинський веслувальний спорт на байдарках та каное

29.10.13 09:11 0 848
СП ТзОВ «Модерн Експо» як меценат активно підтримує волинський веслувальний спорт на байдарках та каное. Товариство інвестувало в його розвиток понад 400 тис. грн, - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук на оперативній нараді.

«За ці кошти придбано нові човни та інше екіпірування», - додав він.

Голова облдержадміністрації зауважив, що у тих видах спорту, де в області залучені меценати, є позитивні результати. Зокрема, після капіталовкладень «Модерн Експо» волинські веслувальники здобули перемоги на українських та закордонних стартах.

Зокрема, цьогоріч перші призові місця здобули волинські спортсмени: Ю.Вандюк (у дистанції С-2 1000 м) та на Чемпіонаті Європи, А.Рибачко – (дистанція С-2 1000 м.) на Чемпіонаті Європи(до 23 р.), М.Повх та В.Троцюк на Чемпіонаті України у дистанціях К-1 500 м, К-1 200 м, К-4 500 м та С-1 Єст4x200 відповідно.

Яскравим прикладом для спортсменів є волинянин Андрій Шевчук, який вже багато років успішно виступає на змаганнях найвищого рівня та здобув низку високих перемог. Нажаль, ще до цього часу він не отримав звання «Майстер спорту України міжнародного класу», адже згідно діючої Єдиної спортивної класифікації України з видів спорту (ЄСКУ), в розділі «Веслування на човнах «Дракон» є такі, які практично неможливо виконати. Відтак, керівництво підприємства звернулося до голови облдержадміністрації з проханням посприяти на рівні Києва у присвоєнні йому спортивного звання, на яке заслужив вже давно.

«Я - людина, яка вболіває за здоровий спосіб життя і виступає за розвиток фізичної культури та спорту на Волині. А спортсменам – всебічна підтримка та розуміння», - підкреслив Борис Клімчук в ході оперативної наради.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спецслужби: Обамі не ...
Наступна новина: До 69-ї річниці визволення ...

КОМЕНТАРІ