Німецький інвестор створить в області ще тисячу нових робочих місць

Німецький інвестор створить в області ще тисячу нових робочих місць

29.10.13 09:25 0 810
Німецький інвестор створить в області ще тисячу нових робочих місць. ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» у Луцьку розширює потужності, інвестиція сягне 11,5 млн євро. Про це повідомив голова облдержадміністрації в ході оперативної наради.

«Рішення щодо будівництва другої черги прийнято радою директорів та власниками ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна. Його власники шукали місце для майбутнього заводу в інших областях, однак, обміркувавши всі «за» та «проти», вирішили інвестувати в економіку нашого регіону. Це говорить про те, що іноземному бізнесу комфортно працювати на Волині», - підкреслив Борис Клімчук.

на підприємстві налічується 3536 штатних працівників, середня заробітна плата яких сягає понад 3 тис. грн.

За підсумками 2012 року, ТОВ «Кромберг енд Шуберт» визнано флагманом серед 27 представництв заводів компанії.

Довідково: транснаціональна компанія «Кромберг енд Шуберт», якій у 2002 році виповнилось 100 років, є постачальником у галузі автомобільної індустрії, що має виробництво у багатьох країнах світу та налічує близько 14 000 працівників.

Підприємство «Кромберг енд Шуберт Україна» було засноване на території Боратинської сільської ради Луцького району в травні 2005 року. Це перший завод компанії на території країн СНД, в який було інвестовано 11,5 млн. євро.

ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна» спеціалізується на виробництві бортових кабельних мереж для легкових автомобілів на основі переробки давальницької сировини, яка стовідсотково постачається з-за кордону «Компанією енд Шуберт Австрія ГмбХ» (Австрія).

Основними напрямами діяльності є виробництво бортових кабельних мереж для компаній «Даймлер АГ», «БМВ», «Фольксваген». Продукція підприємства відповідає міжнародним стандартам, сертифікована за ISO 9001, ISO TS 16949, ISO 14001.

У даний час підприємство реалізує інвестиційний проект «Розширення лінії з виготовлення готової продукції для «БМВ» загальною вартістю 106 млн грн власних коштів. Проектом передбачається добудова виробничих потужностей площею 7000 квадратних метрів на земельній ділянці 6,68 га.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ