У Волинській області рятувальники завітали до учнів гімназії № 4 імені Модеста Левицького

У Волинській області рятувальники завітали до учнів гімназії № 4 імені Модеста Левицького

29.10.13 09:42 0 743
25 жовтня співробітники Управління ДСНС України у Волинській області завітали у Луцьку гімназію № 4 імені Модеста Левицького в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах. Рятувальники розповіли учням про причини пожеж і надзвичайних подій в області цього року, за допомоги навчальних презентацій і відеофільмів нагадали основні правила поведінки для запобігання біді та порядок дій під час різного роду надзвичайних ситуацій.

За активну участь у волонтерському русі щодо пропаганди правил безпеки життєдіяльності серед учнівської молоді та у реалізації заходів у рамках міжнародного проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», грамотами від управління ДСНС в області та обласного Добровільного пожежного товариства рятувальники відзначили учнів цього навчального закладу: Наталію Бонюк, Ольгу Смолярчук, Дмитра Голяченка, Марту Дорошенко, а також закликали усіх інших гімназистів активно долучатись до лав юних волонтерів-рятувальників. За активну допомогу рятувальникам у пропаганді правил безпеки серед учнівської молоді грамотою відзначена також заступник Луцької гімназії №4 Тетяна Скіданова.

Для всіх присутніх рятувальники продемонстрували фільм про проведення пленерів юних волонтерів України, Польщі та Білорусії, що проходили цього літа у цих трьох країнах за участі найактивніших волинських юних рятувальників.

Під час навчального уроку волонтери навчального закладу за допомогою спеціального комп’ютеризованого манекена навчили всіх бажаючих учнів порядку виконання реанімаційних заходів з порятунку людини.

Грамотами також були заохочені учні гімназії – учасники команди дружини юних рятувальників, які представляли Волинь на Всеукраїнському фестивалі ДЮР в місті Євпаторія АР Крим в період з 4 по 12 вересня.

Під час заходу працівники ДСНС продемонстрували учням можливості пожежної техніки та спеціального обладнання, яке знаходиться на озброєнні рятувальних підрозділів служби «101».

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі голова ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ