Мукачівські правоохоронці долучились до заходів, присвячених визволенню Закарпаття

Мукачівські правоохоронці долучились до заходів, присвячених визволенню Закарпаття

29.10.13 08:13 0 810
В Мукачеві відбулися заходи з відзначення 69-ї річниці визволення Закарпаття і України від фашистських загарбників. В урочистостях взяли участь і правоохоронці Мукачівського міського відділу міліції.

26 жовтня 1944 року, 69 років тому, радянська армія звільнила місто Мукачево, а вже через два дні, 28 жовтня - всю територію Закарпаття від окупантів. Саме в ці дні, котрі увійшли в тисячолітню історію Закарпаття, війська 4-го Українського фронту завершили визволення нашого краю.

Традиційно, наприкінці жовтня, представники Збройних Сил, керівництво Мукачівського міськвідділу міліції, ветерани, представники влади, політичних, громадських організацій та ін. взяли участь у покладанні квітів до обеліску Невідомому солдату, який знаходиться у самому центрі Мукачева. Урочистості супроводжувались виконанням військових маршів духового оркестру Збройних Сил України.

«Віддати належну шану та повагу полеглим воїнам-визволителям і живим учасникам тих подій – наш з вами святий обов'язок», - прокоментував цю подію начальник Мукачівського міського відділу міліції Василь Швенда.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинь: канікули!

КОМЕНТАРІ