В Закарпатській області у Хусті на ярмарці загубився школяр, якого знайшов та повернув матері правоохоронець

В Закарпатській області у Хусті на ярмарці загубився школяр, якого знайшов та повернув матері правоохоронець

29.10.13 08:58 0 836
Протягом двох днів на площі Майдан Незалежності в Хусті проходила ярмарка «Золота осінь».

Люди веселились, співали коломийки та танцювали. Такого свята жителі міста та гості давно не пам′ятають. Публіку розважали музичні колективи Хустщини, а приємним подарунком виявися флеш-моб, в якому взяло участь 300 дітей віком від 7 до 16-ти років.

На свято завітала з ближнього села Хустщини й молода мама зі своїми дітьми. Пройшло небагато часу, як новонароджена дитина подала сигнал матері, що вона голодна. Жінка вирішила, що нагодує малого у своєї куми, а старшому дала гроші на цукерки та наказала, що вона скоро прийде, тож хай на неї чекає. Пройшло небагато часу, як жінка повернулась на те саме місце, де залишила малого Андрійка. Але малого на місці не було. Жінка в метушні почала шукати малого, обходила весь центр та дитячі атракціони, прилеглі вулиці, але пошуки виявилися марними.

Надворі звечоріло, і бідолашній нічого не залишилось робити, як звернутися за допомогою до правоохоронців. Оперативний черговий Олександр Світлик повідомив про пригоду всім нарядам, які несли службу на ярмарці. Також повідомив і оперативника карного розшуку капітана міліції Василя Йовжія, який саме повертався додому. Незважаючи на втому, той приєднався до пошуку малого. І от на одній з автобусних зупинок міліціонер побачив маленького хлопчика, який сидів на лавочці. Підійшовши до малого Андрійка, представився, та повідомив хлопчику, що у міськвідділі на нього чекає заплакана мама.

- Шановні батьки, пильнуйте за своїми дітьми. З особливою уважністю наглядайте за ними під час проведення масових заходів. Перед тим, як іти з дітьми на концерти або в місця, де є скупчення людей, розкажіть дітям про правила поведінки та нагадайте їм, щоб вони вас міцно тримали за руку. Якщо потрібно матері або батьку відлучитися, то малих ніколи не залишайте самих, беріть з собою, або попросіть знайомих приглянути за дитиною, - радить начальник хустської міліції Василь Турдай.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Всі волинські лікарняні ...
Наступна новина: На Тернопіллі держава ...

КОМЕНТАРІ