На Хмельниччині керівництво ГУ ДСНС зустрілось із ветеранами та пенсіонерами

На Хмельниччині керівництво ГУ ДСНС зустрілось із ветеранами та пенсіонерами

29.10.13 09:22 0 827
28 жовтня в гарнізонному клубі відбулась зустріч керівництва Головного управління з керівниками районних, міських ветеранських організацій Хмельницької обласної Ради ветеранів та пенсіонерів. Нараду відкрив начальник Головного управління Борис Болібрух, який розповів про досягнення рятувальної служби Хмельниччини та про ту копітку роботу, що проводиться задля покращення житлово-побутових умов і соціального захисту пенсіонерів та ветеранів служби.

Начальник юридичного сектору Тетяна Кобилюх роз’яснила ветеранам пункти статті 120 «Про пільги» Кодексу цивільного захисту України, який введено в дію 01 липня 2013 року Верховною Радою України. Даною статтею передбачено право на знижку у розмірі 50% плати за користування житлом та комунальними послугами у житлових будинках та вартості палива для осіб, які проживають у будинках, що не мають централізованого опалення.

Начальник лікарсько-експертної комісії Інна Красуцька проінформувала присутніх про порядок надання медичної допомоги та санаторно-курортного лікування. У ветеранів було безліч запитань до виступаючої щодо лікування та надання путівок у санаторії, на що вони отримали ґрунтовні та вичерпні відповіді.

ветерани та пенсіонери відіграють важливу функцію у житті Головного управління. Адже вони мають неабиякий виховний вплив на молодих працівників органів і підрозділів у сфері превентивної безпеки та цивільного захисту, формують у них професійні та моральні якості, відповідальне ставлення до службової діяльності та підтримки подальшого розвитку системи цивільного захисту України.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 1 по 30 листопада на ...
Наступна новина: Німецький інвестор створить ...

КОМЕНТАРІ