На Хмельниччині правоохоронці «на гарячому» затримали працівника цирку, який уночі обкрадав автомобілі

На Хмельниччині правоохоронці «на гарячому» затримали працівника цирку, який уночі обкрадав автомобілі

29.10.13 08:51 0 886
У Нетішин молодик приїхав на гастролі разом із цирком, у якому працював монтажником. Та законних заробітків йому виявилось замало, тож вирушив на злочинний промисел, але завдяки пильності місцевої жительки та оперативності правоохоронців був затриманий на місці скоєння злочину.

Близько другої години ночі в черговій частині Нетішинського міськвідділу міліції пролунав дзвінок. У телефонній розмові з черговим занепокоєна місцева жителька повідомила про те, що у дворі її будинку біля припаркованих автівок вештається підозрілий молодик і уважно озирається навкруги.

Правоохоронці миттєво зреагували на дзвінок і за лічені хвилини прибули на місце події. На той час невідомий чоловік уже заліз в один із автомобілів і якраз діставав із нього магнітолу. Угледівши машину з мигалками, крадій кинувся тікати, та за хвилину-другу був затриманий членами слідчо-оперативної групи.

Вже у відділку правоохоронці з’ясували, що горе-крадію лише 18 років, родом із невеличкого містечка у Рівненській області. У Нетішин приїхав із гастролюючим цирком, який уже кілька днів давав вистави для місцевих жителів.

Хлопець виявився «романтичною натурою». На початку осені, тиняючись рідним містом, запримітив київських циркачів, що шукали робітника для монтажних робіт. Не маючи на той час постійного заробітку, юнак без вагань запропонував їм свої послуги. Гастролюючи містами, він жив у цирковому вагончику, а невеликий заробіток витрачав на їжу та розваги. Коли ж прибув до Нетішина, вирішив «заробити» без зайвих зусиль: після денних виступів трупи організовував власні «нічні гастролі» містом, обчищаючи автомобілі у дворах будинків. Але завдяки пильності місцевої жительки та оперативності правоохоронців, хлопець «заробив» лише на статтю Кримінального кодексу.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Наразі слідство триває, правоохоронці перевіряють гастролера на причетність до аналогічних злочинів в інших містах.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники вшанували ...
Наступна новина: Всі волинські лікарняні ...

КОМЕНТАРІ