Працівники У ДСНС в області взяли участь у заходах з нагоди 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

Працівники У ДСНС в області взяли участь у заходах з нагоди 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

29.10.13 09:27 0 741
28 жовтня в Івано-Франківську відбулися урочисті заходи з нагоди 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників – в цей день ми вшановуємо пам’ять усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів.

На урочистостях, які відбулися на меморіальному кладовищі по вулиці Богдана Лепкого в обласному центрі разом із ветеранами Великої Вітчизняної війни, керівництвом обласної державної адміністрації, представниками органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, силових структур, духовенства та громадськості, спільною молитвою, панахидою та покладанням квітів біля пам’ятника воїнам-визволителям, працівники Управління ДСНС в області вшанували пам’ять воїнів, які віддали життя за Вітчизну.

«Немає в Україні сім’ї, яка б не зазнала непоправних втрат, тому низько вклонімося перед світлою пам’яттю героїв і жертв тієї великої і тяжкої війни. Наш обов’язок – віддати належне їхній мужності та їхній перемозі » - зазначив заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ