Суд заборонив проведення у Львові масових акцій комуністів 28 жовтня

Суд заборонив проведення у Львові масових акцій комуністів 28 жовтня

29.10.13 13:50 0 905
25 жовтня 2013 року рішенням Львівського окружного адміністративного суду (справа №813/8055/13-а) було заборонено представникам КПУ проведення будь-яких масових заходів на так званому "Пагорбі Слави" у Львові 28 жовтня 2013 року. Про це повідомив голова постійної комісії депутатської діяльности та законности Львівської міської ради свободівець Любомир Мельничук.

Як розповів депутат, представники місцевого осередку Компартії подали до Львівської міськради заявку на проведення акцій 28 жовтня 2013 року. Під символікою совєцьких військових формувань вони планували провести на Пагорбі Слави святкові заходи, присвячені 69-й річниці так званого "визволення України".

"Ми вважаємо, що цей день є трагічною сторінкою в історії Львова та всієї України, адже на зміну одного окупанта – німецького – прийшов совєцький. З так званим "визволенням" у Львові розпочалися масові репресії, винищення мирного населення, інтелігенції, духовенства. Вважаємо, що рішення суду про заборону Компартії провадити масові заходи цього дня є цілком логічним та виправданим. Упевнений, що громада Львова простежить за належним виконанням рішення суду", – заявив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ