У Львівській області Михайло Задорожний взяв участь у відкритті дитячого майданчика в Раневичах

У Львівській області Михайло Задорожний взяв участь у відкритті дитячого майданчика в Раневичах

29.10.13 11:25 0 902
27 жовтня 2013 року депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Михайло Задорожний взяв участь в урочистому відкритті дитячого спортивного майданчика в селі Раневичах Дрогобицького району. Цей об'єкт вдалося збудувати завдяки перемозі сільської ради в конкурсі мікропроєктів місцевого розвитку Львівської обласної ради.

Михайло Задорожний від імени голови Львівської обласної ради свободівця Петра Колодія привітав раневицьку громаду з відкриттям дитячого майданчика, який став окрасою села. Націонаілст відзначив активність та небайдужість місцевої сільської ради, яка використовує всі можливості для залучення б'юджетних та спонсорських коштів для розбудови села.

"Львівська обласна рада запровадила низку програм, які передбачають сучасні европейські методи співфінансування проєктів для місцевого розвитку, – зазначив Михайло Задорожний. – Ці програми передбачають фінансування з обласного б'юджету на конкурсних засадах, тобто громада, щоб отримати кошти, повинна продемонструвати готовність долучитися до цього проєкту власними коштами, а також своєю працею. Мені приємно, що Раневицька сільська рада – одна з найактивніших учасників обласних конкурсів. Я сподіваюся, що й надалі ви не збавлятимете темпів".

Депутат нагадав, що за сприяння обласної ради в Раневичах відремонтовано Народний дім, передбачено кошти на заміну водогону, отримано кошти на придбання апаратури для Народного дому.

На відкриття дитячого спортивного майданчика завітало чи не все село, у якому зараз зростає 300 дітей. Місцевий парох освятив об'єкт, а Михайло Задорожний з представниками місцевого самоврядування перерізали символічну стрічку. Обласний депутат зазначив, що дуже важливо, аби сільські діти мали можливість користуватися такими ж благами, як і діти в містах.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ