Бруль повертається і буде грати за

Бруль повертається і буде грати за "левів"

29.10.13 10:01 0 932
Коментатор та експерт українського телеканалу "Xsport" Євген Бруль відновлює професійну кар'єру хокеїста! 46-річний воротар уклав угоду з ХК "Леви" (Львів) і тепер може стати головним довгожителем у своєму амплуа на професійному рівні. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Відзначимо, що останній раз колишній голкіпер збірної України, СКА, "Сокола", "Беркута", "Білого Барса", "Німана", "Гомеля", "Стяуа" та київського "Компаньйона" Євген Бруль виходив на лід два роки тому - 25 жовтня 2011 року в матчі чемпіонату ПХЛ "Компаньйон" - "Харківські Акули" (3:6). Ветеран воротарського цеху відіграв лише перші 15 хвилин 35 секунд, пропустив одну шайбу і був замінений на Володимира Єремєєва.

Свої перші матчі в чемпіонаті України сезону-2013/14 новий клуб Бруля ХК "Леви" проведе 1-2 листопада в гостях проти київських "Генералів". Якщо Євген Бруль займе місце у воротах, то у віці 46 років і 8 місяців може встановити рекорд усіх часів. У хокейному світі до такого віку ніхто не грав, а знаменитий Домінік Гашек повісив ковзани на цвях у 46,1 років, коли завершив кар'єру в КХЛ за "Спартак", повідомляє bighockey.com.ua.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Звернення голови ...

КОМЕНТАРІ