У Рівненській області необережність під час куріння призвела до загибелі господаря оселі

У Рівненській області необережність під час куріння призвела до загибелі господаря оселі

29.10.13 09:53 0 824
О 02:45 27 жовтня на пункт зв’язку 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Сарни за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку села Калинівка. До місця події відразу було направлено вогнеборців місцевої пожежної команди села Степань на двох пожежних автоцистернах. У ході гасіння пожежі в одній із кімнат рятувальники виявили тіло 64-річного господаря будинку, громадянина Дмитра, котрому нажаль допомога вже була непотрібна.

Як з’ясувалося пізніше, загиблий ніде не працював, проживав один, зі слів односельчан частенько зловживав спиртним та палив цигарки в помешканні. Тим паче це вже не перший випадок коли господар оселі через власну необачність горів. Приблизно рік тому загиблого врятували сусіди із задимленого приміщення, з причини куріння в ліжку Цього разу чоловікові пощастило менше.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено дах та перекриття дерев’яного житлового будинку, пошкоджено стіни та домашнє майно.

Наразі всі обставини даної трагедії з’ясовує слідчо-оперативна група міліції та фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Шановні громадяни! Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області вкотре нагадує вам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. А особливо закликає вас не палити у ліжку та у нетверезому стані. Адже відверте нехтування правилами пожежної безпеки та зловживання спиртними напоями найчастіше за все призводить до виникнення пожежі.

Будьте уважними при поводженні з вогнем! Не паліть у стані алкогольного сп'яніння! Не паліть поблизу легкозаймистих і горючих рідин! Не кидайте сірники, і недопалки де завгодно, а також зберігайте сірники, запальнички, сигарети в недоступному для дітей і літніх людей місці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі валентин ...
Наступна новина: Голову ...

КОМЕНТАРІ