У Рівненській області краплинка крові правоохоронців - на порятунок людям

У Рівненській області краплинка крові правоохоронців - на порятунок людям

29.10.13 10:33 0 909
За ініціативи начальника УМВС України в Рівненській області генерал-майора міліції Василя Лазутка проведено благодійну акцію добровільної здачі крові важкохворим пенсіонерам та ветеранам органів внутрішніх справ, які цього найбільш потребують. Близько сотні правоохоронців підтримали ініціативу керівництва.

Щороку восени в підрозділах міліції Рівненщини області проводиться благодійна акція “Милосердя”, присвячена Міжнародному дню громадян похилого віку та Дню ветерана. Під час проведення акції традиційно вшановуються пенсіонери та ветерани органів внутрішніх справ, особлива увага приділяється одиноким пенсіонерам та інвалідам першої групи. В рамках благодійної акції, враховуючи похилий вік пенсіонерів та їх стан здоров’я, керівництво УМВС провело акцію благодійної здачі крові.

— Ми не вперше долучаємось до благородної справи аби допомогти людям, — розповідає заступник начальника УМВС – начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Олег Берест. — Приємно, що в колективі працюють люди з добрим серцем та почуттям обов’язку. Дотримання таких високих моральних цінностей лише збагачують людину, яка носить погони.

Головний лікар обласної станції переливання крові від імені пацієнтів та усіх медиків закладу подякувала міліціонерам за добрий та милосердний вчинок.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ