Тернопільська область: вогнеборці тричі ліквідовували пожежі сухої трави

Тернопільська область: вогнеборці тричі ліквідовували пожежі сухої трави

29.10.13 08:15 0 742
Із встановленням сухої погоди пожежно-рятувальні підрозділи області все частіше залучаються до ліквідації пожеж в екосистемах: унаслідок необережного поводження з вогнем, звичайної необачності, горить суха трава на відкритих територіях.

27 жовтня протягом доби пожежно-рятувальні підрозділи Тернопільської області тричі залучалися на гасіння сухостою.

Така пожежа сталася о 18:00 у селі Тростянець Бережанського району, на відкритій території поблизу букового лісу та охопила площу близько 200 кв. м. Бійці чергового караулу 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління спільно з лісниками Бережанського Державного лісомисливського господарства оперативно загасили полум’я, врятувавши тим самим 10 га лісу.

Також цього дня о у селі Діброва Монастириського району вогнеборцями місцевої пожежної команди села Коропець, спільно з місцевим населенням ліквідовано пожежу сухої трави на площі 3 га та врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей на суму близько 40 тис. грн. А в м. Тернопіль на вулиці Микулинецькій, 45, черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спецпризначення ліквідовано пожежу сухої трави та сміття на відкритій території на площі 15 кв. м.

Рятувальники закликають громадян відмовитись від підпалів сухої трави, листя та інших рослинних залишків! Невинні, на перший погляд, спалювання можуть призвести до масштабних пожеж, загрожувати знищенням будівель та життю людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: канікули!
Наступна новина: У МВФ пропонують відкласти ...

КОМЕНТАРІ