На Тернопіллі видав злодія крадений велосипед

На Тернопіллі видав злодія крадений велосипед

29.10.13 11:13 0 840
Тридцять кілограмів свинини та велосипед поцупив крадій з господарства жителя села Чорний Ліс, а через два дні погостював у літній кухні пенсіонерки з Кухаруків. Збаразькі правоохоронці встановили, що до обох фактів крадіжки причетний уродженець Хмельницької області.

Запитання, як потрапив хмельничанин на Збаражчину, радше закономірне, аніж незвичне, адже 45-річний чоловік, що називається, дав собі «вільну». Залишивши хвору матір, безхатько став мандрувати країною.

… Коли хтось у невеличкому селі ріже свиню, то крики від процесу розносяться по всій окрузі. Парнокопитна тварина не йде мовчки на загибель. Що в одному з господарств в селі Чорний Ліс збираються їсти свіжинину почув хмельничанин. Декілька днів, блукаючи лісом, чоловік аж слину пустив від думки, що можна буде скоштувати свіжого м’яса. Пізно ввечері, коли господарі пішли спати, злодій забрався до гаражного приміщення. Там була складена туша тварини, бо наступного дня селяни планували везти м'ясо на продаж. Тридцятикілограмову четвертину лиходій завдав на плечі і потягнув до лісу. Нараз з’їсти не подужав, вирішив забрати із собою. Але тягнути на плечах такий тягар – не під силу. Згадав, що в гаражі бачив велосипед. До чужого господарства повернувся ще раз.

Два дні в збаразьких лісах пахло смажениною – безхатько розпалював вогнища та готував крадене м‘ясо.

Через три дні злодій добрався до села Кухаруки. Завбачливо подумав, що треба добрати продуктів. Знову серед ночі пішов до чужого господарства. Цього разу до літньої кухні 63-річної пенсіонерки.

Тушонки, курячі яйця, молочні продукти – усім, чим була багата селянська хата, – спочатку повечеряв, решту забрав з собою.

Як розповів начальник Збаразького райвідділу внутрішніх справ Ігор Саган, оперативники вийшли на слід зловмисника. У сусідньому Кременецькому районі правоохоронці побачили велосипед, що за описом нагадував викрадений з господарства у жителя Чорний Ліс. Двоколісник став одним із речових доказів у кримінальному провадженні, порушеному за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу. Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Спортивні школи Тернополя ...

КОМЕНТАРІ