Спортивні школи Тернополя оголосили додатковий набір учнів

Спортивні школи Тернополя оголосили додатковий набір учнів

29.10.13 11:24 0 1016
Дитячо-юнацькими спортивними школами м. Тернополя розпочато набір у додаткові платні групи із різних видів спорту.

Комунальний заклад «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа з футболу та інших ігрових видів спорту» здійснює набір дітей 6-8 років для тренувань з футзалу. Заняття проводитимуться в спортивному залі Фізкультурно-оздоровчого комплексу ДЮСШ за адресою: м. Тернопіль, вул. Братів Бойчуків, 4а. До послуг мешканців міста – досвідчені тренери, ігровий та тренажерний зали для занять футзалом і загально-фізичної підготовки, фізкультурної гімнастики; участь дітей у Всеукраїнських та Міжнародних турнірах. Кращі вихованці груп, після складання перехідних тестів із теорії та фізичної підготовки першочергово зараховуються до навчально-тренувальних груп, спортсмени яких беруть участь в іграх Чемпіонату України серед юніорських команд та, в перспективі, стати гідною зміною футболістам ФК «Тернопіль» - муніципального професійного клубу, який, на даний момент, являється одним із лідерів Чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги.

Вартість навчання становить 250 грн. в місяць на одну особу.

За детальною інформацією звертатися за телефоном: 52-65-92. Директор закладу – Мотика Андрій Ярославович.

Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа «Екстрім» здійснює набір дітей 6-8 років для тренувань з гірськолижного спорту, в тому числі сноуборндингу і лижного фрістайлу, та їзди на роликових ковзанах. Заняття проводитимуться у спортивному залі ДЮСШ (вул. Київська, 3б), гірськолижна траса (вул. Тарнавського, 15). До послуг мешканців міста – досвідчені тренери, спортивний зал із необхідним інвентарем для проведення занять із гімнастики та еквілібристики, гірськолижна траса із підйомником; підготовка спорядження кращими майстрами міста. Вихованці закладу є багаторазовими призерами та переможцями Чемпіонатів України у різних вікових групах, учасниками Чемпіонатів Світу, Європи, Олімпійських ігор, членами збірної команди України зі сноубордингу та лижного фрістайлу (могул). Кращі вихованці груп, після складання перехідних тестів із теорії та фізичної підготовки першочергово зараховуються до навчально-тренувальних груп.

Вартість навчання становить 150 грн. в місяць на одну особу.

За детальною інформацією звертатися за телефоном: 26-80-83. Директор закладу – Ліщук Володимир Савич.

Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа з греко-римської боротьби» здійснює набір дітей 6-8 років для занять у групах із загально-фізичної підготовки та основ самозахисту. До послуг мешканців міста – досвідчені тренери із греко-римської боротьби, боксу, кікбоксингу та карате, спортивні зали із необхідним інвентарем для проведення занять із гімнастики, тренажерний зал. Вихованці закладу є багаторазовими призерами та переможцями Чемпіонатів України у різних вікових групах, учасниками Чемпіонатів Світу, Європи, членами збірної команди України. Кращі вихованці груп, після складання перехідних тестів із теорії та фізичної підготовки першочергово зараховуються до навчально-тренувальних груп із греко-римської боротьби, боксу, кікбоксингу та карате.

Вартість навчання становить 170 грн. в місяць на одну особу.

За детальною інформацією звертатися за телефоном: 24-54-56. Директор закладу – Телебан Андрій Михайлович.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ