На Тернопіллі валентин Хоптян вимагає від керівництва Гусятинщини активної роботи і якісних результатів на благо людей

На Тернопіллі валентин Хоптян вимагає від керівництва Гусятинщини активної роботи і якісних результатів на благо людей

29.10.13 08:47 0 793
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян взяв участь в апаратній нараді Гусятинської РДА

Учасники засідання розглянули питання виконання доручень голів обласної та районної державних адміністрації, стан виконання доручень голови облдержадміністрації В.А.Хоптяна щодо виведення бізнесу з тіні та легалізації зайнятості населення, а також питання про виконання у районі завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни

Керівник області дав ряд доручень, зокрема до кінця року завершити в районі реалізацію програми "Будуємо нову Тернопільщину - освітлене Тернопілля", а також доручив пришвидшити проведення ремонту в дитячому та приймально-діагностичному відділеннях районної лікарні.

З метою виконання у регіонах завдань Президента України щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни Валентин Хоптян доручив керівництву району постійно турбуватися про малозихищені верстви населення, зокрема забезпечувати ветеранів праці та війни продуктовими наборами.

Окрім цього, Валентин Хоптян вимагає здійснювати систематичний контроль та вживати заходів щодо легалізації робочих місць та зайнятості населення, пожвавити у районі роботу із реалізації соціальних ініціатив Президента України, розвивати садівництво, як одну із перспективних галузей сільськогосподарського виробництва та ін.

«Президент ставить перед нами завдання залучати до вирішення актуальних проблем регіону керівників господарств, бізнесу і громадськості. Тільки об’єднавши зусилля, ми зможемо досягти результату. Від відповідального відношення кожного за доручену справу залежить успіх Гусятинського району, його місце в області та державі», - наголосив Валентин Хоптян.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ПХЛ. "Барс" у стартовому ...
Наступна новина: 1 листопада стартує ...

КОМЕНТАРІ