Чернівці: Ветерани переглянули сучасну кінострічку про боротьбу із німецькими загарбниками

Чернівці: Ветерани переглянули сучасну кінострічку про боротьбу із німецькими загарбниками

29.10.13 13:22 0 957
На честь 69-ої річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників у кінотеатрі «Чернівці» з ініціативи секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина відбувся безкоштовний показ кінострічки «Сталінград». Його відвідало понад 300 активістів та членів Чернівецької міської організації ветеранів України.

Із щемом в серці вони переглянули стрічку, у якій головні герої боролися з ворогом під шквальним вогнем і бачили загибель своїх товаришів. «Сталінград» – це кіно про незламність духу і прагнення до перемоги над німецькими окупантами. Чернівецькі ветерани поринули у ті часи, коли й самі боролися мирне небо над головою.

Довідково:

Дії фільму відбулися в той час, коли німецькі війська почали втрачати свої позиції. Генерали радянської армії дають наказ йти в контрнаступ і тисячі російських солдатів вирушають в бік Берліна. Але на початку їх спіткала невдача, тому що їм не вдалося переправитися через Волгу. Тому радянські війська вирішили відступити на час, поки не з’явиться можливість атаки. Кільком солдатам вдалося перебратися на берег ворога і сховатися в невеликому прибережному будиночку, де вони знайомляться з молодою дівчиною – полонянкою німців. Зовсім поруч проходить найкривавіша битва в історії людства, але в цьому будинку розвивається історія чистої любові. І цим декільком солдатам потрібно ціною свого життя захистити дівчину.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В УФІ кажуть, що зі ...

КОМЕНТАРІ