В Луцьку депутати міської ради дбають, аби молодь мала можливість займатися спортом

В Луцьку депутати міської ради дбають, аби молодь мала можливість займатися спортом

29.10.13 15:11 0 978
Про це йшла мова під час сьогоднішнього засідання постійної депутатської комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму. Участь у її роботі взяли депутати міської ради Павло Данильчук, Микола Дендіберін та Тарас Бас.

Голова комісії Павло Данильчук наголосив, що їх профільна комісія вирішила розглянути стан футбольних полів нашого міста, аби допомогти у вирішенні проблемних ситуацій, та довести спортивні об’єкти до належного стану, щоб молодь нашого міста мала можливість де займатись спортом та підтримувати здоровий спосіб життя.

Тож першим у порядку денному обговорили питання щодо господарського стану футбольного поля «Піонер». Заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Юрій Волинець поінформував, що це поле виділено як земельна діяльна для облаштування там відповідного спортивного об’єкту. Проте, у зв’язку зі складною фінансовою ситуацією поле перебуває у занедбаному стані й не є придатним для занять спортом. За його словами, там вже здійснено комплекс робіт.

Зокрема, депутат міської ради, член комісії Микола Дендіберін почав певний об’єм робіт – здійснено украплення огорожі, знято ґрунт тощо.

«Вивчається питання щодо закладання коштів у бюджет міста на наступний навчальний рік», - резюмував Юрій Волинець.

У свою чергу, Микола Дендіберін висловив свою позицію, що має намір взяти в оренду цей футбольний об’єкт й довести його до належного стану.

Павло Данильчук запропонував присутнім, аби на засіданні комісії у грудні свої пропозиції подали всі сторони, щоб спільно вирішити питання.

Члени комісії підтримали озвучену пропозицію.

Окрім цього, заслухали інформацію директора центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» Іванни Горбачук. За її словами, діяльність Центру спрямована на те, аби дітям та молоді міста з користю та цікаво організувати дозвілля. Там розкриваються таланти, розвиваються здібності і створюються сприятливі умови для розвитку кожної дитини як особистості з урахуванням індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів.

Вона поінформувала членів комісії про те, що цьогоріч у планах здійснити ремонт даху. Кошти на це – благодійні внески. У планах - дещо здійснити реконструкцію приміщення, аби більш змістовно наповнити дозвілля молоді.

Голова комісії Павло Данильчук висловив пропозицію, аби громадські організації нашого міста також мали можливість організувати там певні заходи. Директор центру дитячої та молодіжної творчості «Диво» Іванна Горбачук погодилась з такою ідеєю співпраці. Члени комісії взяли до відома озвучену інформацію.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Буковинські фахівці ...

КОМЕНТАРІ