У Волинській області крадія затримали за гарячими слідами

У Волинській області крадія затримали за гарячими слідами

29.10.13 14:24 0 881
Чоловіка, який обікрав хворого у лікарні, правоохоронці затримали за гарячими слідами. У діях зловмисника вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбачених статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До чергової частини луцького міського відділу міліції зателефонував 41-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що його обікрали.

Як з’ясувалося, заявник перебував на лікуванні в одному з медичних закладів обласного центру. На декілька хвилин палата залишилися без нагляду. Як результат – у чоловіка викрали сумку з особистими речами та документам і телефон.

На місце події відразу прибула група швидкого реагування роти патрульної служби луцького міського відділу міліції. Правоохоронці, за словами очевидців, отримали словесний портрет незнайомця, якого бачили в приміщенні лікарні. Через незначний проміжок часу зловмисника затримали. Ним виявився 42-річний мешканець обласного центру.

Слідчим відділенням Луцького МВ УМВС України у Волинській області розпочате кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині внаслідок ...
Наступна новина: Закарпаття: на Мукачівщині ...

КОМЕНТАРІ