Закарпаття: на Мукачівщині сталася ДТП з вини жінки-водія

Закарпаття: на Мукачівщині сталася ДТП з вини жінки-водія

29.10.13 14:25 0 911
З переломом стегна 33-річна потерпіла, жителька Мукачівського району, опинилася в лікарні

У чергову частину Мукачівського міськвідділу міліції днями зателефонував невідомий та повідомив, що у селі В.Коропець Мукачівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Як з'ясували правоохоронці, прибувши на місце пригоди, аварія сталася близько 10.25 на трасі Мукачево-Рогатин поблизу відомої пекарні, де часто зупиняються за свіжим хлібом проїжджаючі машини.

Винуватцем ДТП була водій автомобіля «ВАЗ-21099», 33-річна мешканка Мукачівського району. Жінка виїжджала з узбіччя на дорогу й вирішила зробити розворот, не помітивши при цьому й не надавши перевагу в русі автомобілю марки «Шкода-Фабія», в результаті чого сталося зіткнення. У «99-ці» удар прийшовся на лівий, водійський бік, внаслідок чого жінка-водій отримала травму у вигляді перелому стегна. Її доправлено до Мукачівської ЦРЛ. Як засвідчила експертиза, обидва водії були тверезі. Автомобілі поміщено на штрафмайданчик міліції

Працівники Державтоінспекції вкотре звертаються до учасників дорожнього руху - водіїв, пішоходів і велосипедистів - із застереженням. З приходом осені надворі темніє швидко, видимість погана, від дощів дорожнє полотно мокре та слизьке. Все це, а також перевищення швидкісного режиму, є основними причинами дорожньо-транспортних пригод, в яких гинуть та калічаться люди. Аби вберегти своє та чуже життя – будьте уважними на дорозі!

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ