В Закарпатській області у Мукачеві працівники патрульної служби міліції затримали викрадача дитячих велосипедів

В Закарпатській області у Мукачеві працівники патрульної служби міліції затримали викрадача дитячих велосипедів

29.10.13 15:03 0 820
Як з′ясувалося, раніше судимий мешканець м.Мукачева викрав два дитячі велосипеди прямо з дитячого магазину. Але не встиг далеко втекти, бо відразу після крадіжки був затриманий правоохоронцями.

Працівники патрульної служби здійснювали патрулювання на одній з вулиць м. Мукачева. В поле зору правоохоронців потрапив підозрілий чоловік, який ніс у руках два дитячі велосипеди. На запитання патрульних, звідки вони в нього, той поспіхом відповів, що щойно купив, та швиденько пішов далі. Та не пройшло і кілька хвилин, як вже назустріч правоохоронцям біг власник магазину, який повідомив про крадіжку з його магазину...

Вже через кілька хвилин наряд міліції наздогнав крадія, який ніс у руках крадене. Мукачівець зізнався у скоєному та сказав, що мав намір в подальшому їх продати. Як з”ясувалося, чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, а також відбував покарання у місцях позбавлення волі. За скоєне правопорушення йому доведеться знову відповідати перед Законом.

Речові докази вилучено. За даним фактом слідчим Мукачівського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ст.185 ч.1 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у Зборові ...
Наступна новина: В Луцьку депутати міської ...

КОМЕНТАРІ