Мешканець Львівщини обікрав товариша по чарці

Мешканець Львівщини обікрав товариша по чарці

29.10.13 13:03 0 844
Розпивання алкогольних напоїв у компанії малознайомої людини завершилося крадіжкою на суму 2 тис. грн.

До Стрийського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 38-річний місцевий мешканець. За словами потерпілого, у той вечір він перебрав горілки та заснув на лавочці в центрі міста, а невідома особа обікрала його скориставшись його «безпорадним» станом. Серед викраденого були мобільний телефон, фотоапарат та кредитна карточка. Викрадене потерпілий оцінив у 2 тисячі гривень.

«У ході досудового розслідування встановлено, що кишені потерпілого «почистив» його випадковий товариш по чарці, 36-річний стриянин, неодноразово засуджений за вчинення злочинів. Молодик зізнався у вчиненому та пояснив свої дії тим, що не в змозі контролювати пристрасть до крадіжок, коли перебуває у стані алкогольного сп’яніння»,- повідомив очільник міліції Стрийщини Андрій Білас.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена повторно). Крадію загрожує покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Секретар міської ради ...
Наступна новина: Фоменко готовий повернути у ...

КОМЕНТАРІ