Чернігів: «Поклик серця» знову зібрав виконавців патріотичної пісні

Чернігів: «Поклик серця» знову зібрав виконавців патріотичної пісні

29.10.13 14:10 0 1380
Напередодні 69-ї річниці визволення України від фашистських загарбників у Чернігові вже вчетверте пройшов Четвертий міський конкурс-фестиваль військово-патріотичної пісні "Поклик серця".

Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров підкреслив, що цей захід уже став традиційним для Чернігова та має благородну мету - виховання через пісню патріотичної свідомості, особливо, в підростаючого покоління, любові до рідного краю та його славетного історичного минулого. «Приємно бачити, що почуття щирого патріотизму притаманні нашій сучасній молоді», - каже С. Віхров.

Учасники фестивалю-конкурсу оцінювалися в таких номінаціях як авторська пісня, виступи солістів-вокалістів та вокальних ансамблів. Серед його лауреатів і дипломантів - Катерина Діхтяр, Еліна Доман, Яніна Шкіря, Антон Кузнецов, Юрій Самарський, Ольга Марунчак, Юлій Жорняк та інші – загалом понад двадцять конкурсантів. На запрошення організаторів на фестивалі також виступив учасник бойових дій в Афганістані, виконавець Сергій Захаров.

Організатори фестивалю-конкурсу "Поклик серця" – управління культури, освіти міської ради, міський Палац культури та військово-музичний центр Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Нові правила сплати податку ...

КОМЕНТАРІ