У Тернополі "Студентська Свобода" розпочинає встановлення турніків в рамках проєкту "Школа вуличних тренувань ("Streetworkout")"

У Тернополі "Студентська Свобода" розпочинає встановлення турніків в рамках проєкту "Школа вуличних тренувань ("Streetworkout")"

29.10.13 13:55 0 875
У Тернополі триває проєкт "Школа вуличних тренувань ("Streetworkout")" в рамках якого Тернопільська міська молодіжна громадська організація "Студентська Свобода" проводить тренування у Тернопільській загальноосвітній школі I-III ст. №16 ім. В. Левицького. У заході беруть участь учні 5-10 класів. Враховуючи бажання дітей більше часу тренуватися і вдосконалювати свої спортивні уміння, активісти "Студентської Свободи" вирішили встановити гімнастичний турнік для спеціяльних вправ у парку "Топільче" в обласному центрі. В майбутньому свободівці планують залучати до тренування все більше молоді, а тому потрібно буде встановити турніки для вправ і на прибудинкових територіях, що значно спростить процес вуличних тренувань.

"Наразі ми працюємо над тим, щоб встановити турнік, проводимо підготовчі роботи, закупили необхідні матеріяли. Уже надіслали від нашої організації листа до Тернопільської міської ради з проханням надати дозвіл на встановлення цього спортивного обладнання у парку, в усній формі погодження уже отримали, тепер чекаємо офіційного листа від міськради. Коли документи буде зібрано – ми встановимо турнік і кожен бажаючий зможе на ньому займатися безкоштовно", – зазначив очільник Тернопільської "Студентської Свободи" Ігор Костюк.

"У Тернополі дедалі більше молоді цікавиться спортом і починає розуміти, що спорт, здоровий спосіб життя, відмінна фізична форма – це корисно та стильно. Нині у нашому місті є досить багато активних хлопців і дівчат, які уміють жити цікаво, дбають про своє здоров'я і закликають до цього инших. У цьому велика заслуга молодіжних організацій, що влаштовують спеціяльні заходи, тренування, які популяризують спорт і власним прикладом показують, що дбати про себе й розвивати власні можливости, відкривати себе з иншого боку – означає робити свій світ кращим, багатограннішим. Приємно, що школярі хочуть займатися вуличними тренуваннями ("Streetworkout"), тому, очевидно, що встановлювати обладнання для їхніх занять необхідно. Дітям треба сприяти у розвитку, їх варто підтримувати і заохочувати досягати вершин. Наша молодь повинна бути сильною, енергійною, творчою і головне – патріотичною, адже саме за нею – майбутнє України", – зазначив керівник Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ