На Тернопіллі у Зборові свободівці провели відкритий Кубок району з шахів

На Тернопіллі у Зборові свободівці провели відкритий Кубок району з шахів

29.10.13 14:57 0 976
27 жовтня 2013 року з ініціятиви активістів Зборівського районного осередку Всеукраїнського об'єднання "Свобода" та активістів молодіжної громадської організації "Студентська Свобода" у Зборові відбулися відкриті змагання з шахів на Кубок району.

"Шаховий турнір ми організовуємо вже третій рік поспіль. Цьогоріч він присвячений 71-й річниці створення Української Повстанської Армії. Приємно, що з кожним роком збільшується кількість учасників. Ми раді вітати гостей зі Львова, Тернополя, з Козівського, Кременецького, Шумського, Золочівського та Тернопільського районів", – зазначив голова Зборівської районної організації ВО "Свобода" Ігор Баліцький.

За швейцарською системою у сім турів змагалися 40 учасників. Серед них були і дорослі, і зовсім юні гравці.

Переможцем турніру й володарем перехідного Кубку став тернополянин, кандидат в майстри спорту з шахів Ігор Бабій. Друге місце зайняв тернополянин, кандидат у майстри спорту з шахів Олег Пелех. Третє місце виборола гросмейстер, майстер спорту України з шахів, тернополянка Ольга Калініна.

Переможці змагань отримали нагороди – медалі, грамоти та грошові винагороди від Зборівської районної організації ВО "Свобода".

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області у ...

КОМЕНТАРІ