У м. Слов'янську

У м. Слов'янську "за гарячими" слідами розкрито жорстоке вбивство пенсіонерки

29.10.13 13:05 0 902
Підозрюваним виявився рідний онук потерпілої. Він позбавив життя свою 79-річну бабусю за відмову віддати гроші. Враховуючи корисливість мотивів, що штовхнули на злочин, покаранням зловмисникові може стати довічне позбавлення волі.

- Як стало відомо в ході розслідування, 27-річний онук, будучи в стані сильного алкогольного сп'яніння, прийшов до своєї бабусі близько півночі і прямо біля хвіртки почав вимагати гроші, - розповів слідчий Слов'янського міськвідділу міліції Віталій Гриньов. - Відмова обурила непроханого гостя, і він наніс пенсіонерці обрізком латунної труби декілька ударів по голові. Коли старенька знепритомніла, хлопець увійшов до будинку й почав шукати гроші. Адже знав, недавно бабуся отримала пенсію. Але так нічого і не знайшов.

Вийшовши на вулицю, чоловік помітив, що його жертва почала рухатися і, розлючений невдалими пошуками, знову взявся за трубу. Потім смертоносним знаряддям стало алюмінієве пристосування для ліплення пельменів.

Наступного дня мертве тіло, що лежало у дворі біля хвіртки, виявила 52-річна дочка потерпілої і відразу ж звернулася в міліцію. Оперативники відпрацювали декілька версій, опитали всіх, хто міг мати хоч якусь інформацію про те, що трапилося. В результаті підозрюваного було затримано і встановлено реальний хід подій тієї ночі.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 (п. 6) ст. 115 КК України (вбивство, здійснене з корисливих мотивів), санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне ув’язнення з конфіскацією майна. Підозрюваному обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Прес-служба Слов'янського МВ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ