Харківські міліціонери за лічені години викрили вбивцю

Харківські міліціонери за лічені години викрили вбивцю

29.10.13 13:15 0 847
Менше доби знадобилося харківським правоохоронцям для встановлення особи зловмисника, який жорстко розправився зі своїм земляком.

На днях до чергової частини Київського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на території торгівельного центру «Барабашова», на вулиці, знаходиться тіло чоловіка.

На місце пригоди одразу виїхали слідчо-оперативна група, кінологічна служба та експерти-криміналісти. Правоохоронцями було встановлено, що чоловік помер від удару ножем в область грудної клітини. Через декілька годин працівники міліції по «гарячих слідах» встановили особу зловмисника, який вчинив тяжкий злочин.

Як з’ясувалося, потерпілим виявився 27-річний іноземний громадянин, який працював на ринку. Того дня він повертався з роботи додому. На вулиці чоловік зустрів свого 49-річного земляка. Несподівано між ними виникла сварка, під час якої підозрюваний ножем наніс поранення потерпілому, від якого чоловік помер на місці.

Наразі 49-річний іноземний громадянин затриманий, дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікуові загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

ВЗГ ГУМВС України

в Харківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Світовий банк відзначив ...
Наступна новина: «Газпром» ...

КОМЕНТАРІ