Майже у 1000 навчальних закладах Дніпропетровщини відбулися батьківські збори за участю правоохоронців

Майже у 1000 навчальних закладах Дніпропетровщини відбулися батьківські збори за участю правоохоронців

29.10.13 13:20 0 898
Напередодні осінніх канікул майже у кожній школі міста та області, а це близько 1000 середніх навчальних закладів, співробітники відділу кримінальної міліції у справах дітей провели батьківські збори, на яких розповіли, як протидіяти негативним явищам у дитячому середовищі. Тож тепер батьки знають, як забезпечити дітям безпечні канікули.

Під час заходу батькам роз’яснили, яка відповідальність може загрожувати дітям за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень. Та головну увагу було приділено причинам та факторам, які до них призводять. Також працівники міліції надали батькам практичні рекомендації щодо того, як попередити втечі дітей з дому, вчинення ними злочинів, вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів та психотропних речовин.

На зборах батьки мали можливість запитати у правоохоронців, як слід діяти у випадках, коли дитина потрапила в погану компанію, якщо щодо неї вчинено злочин, дитина стала прогулювати уроки або зникати з дому.

25 жовтня начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей ГУМВС України у Дніпропетровській області полковник міліції Ірина Качинська завітала до ліцею № 100 м. Дніпропетровська. Крім іншого, вона розповіла батькам про криміногенну ситуацію в дитячому середовищі по області, уважно вислухала та відповіла на всі питання, що цікавили батьків. Також Ірина Качинська зазначила, що у різних школах міста та області працівники міліції ведуть постійну роботу з профілактики правопорушень, які можуть скоювати діти.

Батьки залишилися задоволеними результатами зборів, висловили вдячність за надані поради та попрохали, щоб працівники міліції приходили якомога частіше. Адже для їхніх дітей правоохоронці – справжній взірець для наслідування. Вони бачать в них не тих, хто карає, а тих, хто допомагає не вступити у конфлікт з законом!

Відділ кримінальної міліції у справах дітей

ГУМВС України у Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Делегація Луцької міської ...

КОМЕНТАРІ