Транспортні міліціонери встановлюють обставини травмування 6-річної дитини

Транспортні міліціонери встановлюють обставини травмування 6-річної дитини

29.10.13 13:25 0 856
Нещодавно до лінійного пункту міліції на ст. Ізюм Південної залізниці звернулися рідні 6-річної дівчинки з заявою про те, що на ст. Маяк Південної залізниці, під час посадки у електропоїзд, дитині затиснуло ногу дверима вагону. Транспортні міліціонери негайно викликали швидку допомогу та наразі встановлюють усі обставини події.

Як з`ясувалось, того вечора на ст. Маяк сім`я мешканців м. Ізюм Харківської області чекала на електропоїзд, щоб повернутися додому. Під час посадки в поїзд дорослі підсаджували 6-річну дівчинку до тамбуру вагону, двері різко зачинилися, зажавши її ніжку, і потяг почав рухатись. Всі родичі у цей час перебували на платформі. Дідусь біг за потягом, підтримуючи перелякану онучку на руках. Тілесні ушкодження також отримала бабуся, яка, намагаючись допомогти, впала на платформі. Побачивши, що трапилось, один із пасажирів зірвав стоп-кран. Коли потяг зупинився, дорослі разом з дитиною змогли зайти до вагону щоб продовжити поїздку.

По прибуттю на ст. Ізюм потерпілі звернулися до правоохоронців. Транспортні міліціонери негайно викликали швидку допомогу і малолітню дівчинку та її бабусю доставили до лікарні, де було встановлено, що у результаті пригоди дитина отримала тупу травму м’язів правого стегна, а її бабуся — забій лівого плеча. Після надання необхідної медичної допомоги, потерпілих було відпущено додому.

«Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, лінійним відділом на ст. Основа розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного транспорту), яка передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі строком до 3 років. Наразі проводиться досудове розслідування за результатами якого усі особи, причетні до скоєння цього правопорушення, будуть притягнуті до відповідальності згідно чинного законодавства», — повідомив начальник Управління МВС України на Південній залізниці генерал-майор міліції Андрій Мельниченко.

СЗГ УМВС України

на Південній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Аггер погрожує залишити ...

КОМЕНТАРІ