На Всеукраїнському конкурсі

На Всеукраїнському конкурсі "Кращий за професією" серед спецпідрозділів БОЗ переміг луганський міліціонер

29.10.13 13:40 0 757
У Головному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю МВС України завершився Всеукраїнський конкурс з визначення кращого за професією серед працівників управлінь по боротьбі з організованою злочинністю.

За почесне звання боролись 27 конкурсантів, на яких було покладено велику відповідальність — представляти весь особовий склад територіального управління.

Вимоги до учасників були дуже прискіпливі: від зовнішнього вигляду та теоретичних знань — до практичних навиків.

Визначала переможця сувора та вимоглива комісія, до складу якої входили працівники Департаменту кадрового забезпечення, Головного штабу, Управління зв’язку Департаменту матеріального забезпечення, Управління медичного забезпечення та реабілітації, Національної академії внутрішніх справ. Очолював комісію — начальник ГУБОЗ МВС України генерал-майор міліції Станіслав Рогозін.

В перший день конкурсанти показали навички зі стройової підготовки, склали тести з функціональної та загально-профільної підготовки (це засоби зв’язку та спеціальна техніка, надання першої медичної допомоги, безпека життєдіяльності), теоретичного розділу вогневої підготовки, а також тактики дій у типових і екстремальних ситуаціях.

На другий день учасники змагались у таких категоріях, як практична стрільба, легкоатлетичний крос, підтягування та прийоми рукопашного бою.

У запеклій боротьбі перше місце виборов представник Луганської міліції — працівник УБОЗ майор міліції Мицік Олександр.

ВЗГ ГУМВС України

у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віктор Шемчук : «У кожній ...
Наступна новина: Відбулася панахида та ...

КОМЕНТАРІ