Зловмисникові, причетному до замаху в Запоріжжі, повідомлено про підозру

Зловмисникові, причетному до замаху в Запоріжжі, повідомлено про підозру

29.10.13 13:45 0 864
Його родича оголошено в міжнародний розшук. Найбільш вірогідною версією скоєння замаху на вбивство є переділ сфер впливу в кримінальному середовищі.

Нагадаємо, що в середині серпня у Запоріжжі неподалік від одного з фешенебельних ресторанів невідомими особами було здійснено замах на вбивство громадянина Анісімова, жителя м. Запоріжжя. Зловмисники обстріляли з автоматичної зброї автомобіль «Мерседес Гелендваген», що належить потерпілому.

На місці події правоохоронці вилучили близько півтора десятка гільз, автоматичну зброю, інші речові докази.

До розкриття злочину долучилися досвідчені працівники Департаменту карного розшуку МВС України. Вони встановили особи зловмисників і днями затримали одного з них. Затриманий виявився 32-річним мешканцем Запоріжжя.

Зараз міліцією вже з’ясовано, що злочин має замовний характер. Найбільш вірогідною версією скоєння замаху на вбивство є переділ сфер впливу в кримінальному середовищі.

Особу другого зловмисника, причетного до замаху, встановлено. Він є родичем затриманого. Молодика оголошено в міжнародний розшук.

ВАСОЯН Артур Робертович, 03.08.1980 р.н. Йому інкримінують скоєння злочину, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що правоохоронці також встановили особу, яка ймовірно є причетною до іншого злочину замовного характеру – убивства голови виконкому селища Сімеїз в Автономній Республіці Крим, що сталося наприкінці лютого 2013 року. Підозрюваного оголошено у міжнародний розшук.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ