Співробітники ветеринарної міліції не допустили надходження на луганський ринок майже трьох тонн недоброякісної риби

Співробітники ветеринарної міліції не допустили надходження на луганський ринок майже трьох тонн недоброякісної риби

29.10.13 13:50 0 753
У ході проведення відпрацювання прикордонних доріг у Краснодонському районі співробітниками ветеринарної міліції спільно з інспекторами ДАІ був зупинений автомобіль «Мерседес», який перевозив морожену рибу. Дана продукція іноземного виробництва, упакована в поліетиленові мішки, не мала сертифікату відповідності, ветеринарного свідоцтва та інших документів, які повинні бути на даний вид продукції. Не було й документів, що підтверджують безпеку продукту.

Згідно з відмітками на упаковці, свіжоморожений минтай був виготовлений в місті Крабозаводську, що в Сахалінській області РФ, і призначався для мешканців ... Китаю!

Як пояснив водій, цю продукцію йому перевантажили з іншого автомобіля для подальшої реалізації на оптових продовольчих базах обласного центру. Товар він повинен був відвезти в Луганськ, де його повинні зустріти і розповісти про подальший шлях.

Всього співробітники міліції вилучили 2992 кг свіжомороженого минтая на загальну суму 65824 грн. У відношенні перевізника складено адміністративний протокол за статтею 107 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог».

Даний факт зареєстрований в Журналі Єдиного обліку Краснодонського РВ ГУМВС України в Луганській області.

Рішення про утилізацію риби буде вирішувати Управління ветеринарної медицини в Краснодоні та Краснодонському районі.

Таким чином, співробітники луганського підрозділу ветеринарної міліції не дозволили поступити на ринок майже трьом тоннам недоброякісної рибної продукції.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВС України в Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівська область: ...
Наступна новина: Суд заборонив проведення у ...

КОМЕНТАРІ