У малюнках діти бачать Львів найкомфортнішим містом України

У малюнках діти бачать Львів найкомфортнішим містом України

29.10.13 13:00 0 901
Виставка робіт, надісланих на конкурс «Я люблю своє місто», відкрилася в п’ятницю, 25 жовтня, в приміщенні початкової школи «Політехнік-Еколенд», яка разом з Шевченківською районною адміністрацією власне і організували цей конкурс.

— Головна мета — зібрати дитячі уявлення про Львів як місто своє мрії та можливість зробити його ще кращим. Дати можливість дітям проявити свою творчість та фантазію, яка цілком можливо, за кілька років може стати реальністю. — говорять організатори конкурсу

Кольорове місто веж, пригод і водночас затишне для кожного, хто у ньому живе – таким зобразив Львів Віталій Дорош, переможець відкритого дитячого конкурсу «Я люблю своє місто».

— Вільний такий підхід, дуже живописний, дуже цікавий. Він взагалі властивий людині більш дорослій. Цікаво, що дитина в такому віці так цікаво бачить. — Петро Сипняк, відомий львівський художник, член журі конкурсу

Додамо, активними учасниками конкурсу, окрім учнів «Політехнік-Еколенд», були і вихованці Львівської академічної гімназії, студії образотворчого мистецтва палацу культури ім. Гната Хоткевича, УДЮМК Шевченківського району, школи мистецтв «ЕкоАрт» та інші.

— Підхід до творчості, яка одночасно поєднана з пізнанням і навчанням, надзвичайно ефективний. В такий спосіб діти не тільки отримують знання, але й здатні їх застосовувати до світу, в якому живуть, відчувати себе важливою творчою частиною суспільного життя. Загалом дитячі ідеї невичерпні, тож ми будемо продовжувати подібні заходи і надалі, тим паче що частина ідей, які були представлені дітьми, мають реальний шанс бути втіленими в життя. Однак це – вже частина наступних заходів. — говорять викладачі «Політехнік-Еколенд»

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вадим Гураль привітав ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ