Розпочався новий навчальний рік у чернівецькому Університеті третього віку

Розпочався новий навчальний рік у чернівецькому Університеті третього віку

30.10.13 08:29 0 1045
25 жовтня розпочався новий навчальний рік Університету третього віку» на базі Чернівецького комунального територіального центру соціального обслуговування «Турбота». З цієї нагоди відбувся святковий концерт за участю студентів Буковинського державного медичного університету та училища мистецтв ім. С.Воробкевича. Також присутнім на заході прочитали пізнавальну лекцію на тему «Мистецтво Стародавнього Риму».

Уже немолоді слухачі Університету з вдячністю прийняли цей подарунок, зрозумівши, що справи їх багаторічної праці є кому нести далі по життю.

Нині при Університеті третього віку працює факультет «Основ медицини, здорового способу життя», мистецький факультет та факультет іноземних мов з вивченням англійської мови. Окрім цього, продовжує свою роботу факультет основ комп’ютерної грамотності, який відкрито з січня 2013 року на базі обласної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка.

Університет третього віку створений відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України № 326 від 25.08.2011 року «Про впровадження соціально-педагогічної послуги «Університет третього віку» на базі Чернівецького комунального територіального центру соціального обслуговування «Турбота».

Основна мета діяльності Університету – це допомога людям поважного віку з користю проводити вільний час, отримати нові знання і можливість ділитися своїми, розширяти коло спілкування та інтересів, це активне дозвілля, це переорієнтування людей від зневіри й самотності до взаємодопомоги, самопізнання та самореалізації, участь в громадському житті рідного міста.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На вимогу Олексія Кайди ...
Наступна новина: Небайдужий кримчанин ...

КОМЕНТАРІ