Володимир Кревський: Дякую за «Му-му»

Володимир Кревський: Дякую за «Му-му»

30.10.13 13:01 0 903
Володимира Кревського з села Білосток Луцького району знають у селі як працьовиту і життєрадісну людину.

Пенсіонер, інвалід І групи першим в краї скористався регіональною програмою щодо відшкодування з обласного бюджету селянам кредитних відсотків на придбання молочних корів. Зараз взяв уже третю корову у позику. Господар жартує, що банки вже самі «б'ються» за нього. Він здає тонну молока щомісячно.

Директор територіального центру і голова Ради ветеранів Луцького району Юрій Сургент розповідає, що Кревський з 2002-го року знаходиться на обслуговуванні соціального працівника.

Влада допомагає дідусю в усіх господарських питаннях: нещодавно поставили новий паркан, постійно привозять жом для корів, а на днях Володимир Олексійович отримав запас дубових дров на всю зиму. «А я й не знаю, де ті дрова взялися, - жартує Володимир. - Зранку прокинувся і дивлюсь, що дрова вже лежать. А хто привіз і коли, не знаю».

Учора у гостях у Володимира Кревського побував голова облдержадміністрації Борис Клімчук, щоб особисто перевірити як пенсіонеру допомагають в районі.

Борис Клімчук оглянув господарство фермера, подякував за працю, та розповів про соціальні програми. Зокрема, уже три роки поспіль у регіоні допомагають соціально вразливим громадянам твердим паливом. Цьогоріч людям лісівники розвезуть 10 тисяч кубічних метрів дров.

«Я знаю іншу обласну програму - «Му-му», з її допомогою купив три корови. Ще й держава мені виплачує на «карточку» гроші. Маю чим годувати худобу, тепер ще й хату буде чим обігрівати. Величезне спасибі за допомогу владі в Києві і місцевій дякую», - зазначив Володимир Кревський, спілкуючись з Борисом Клімчуком.

Голова облдержадміністрації також поінформував фермера, що утримання уже трьох корів, дозволяє йому скористатися програмою відшкодування вартості доїльних апаратів. Ця пропозиція зацікавила Володимира Кревського.

Прес-служба облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Туреччина відкрила ...

КОМЕНТАРІ