Волейболістки міста Луцька - переможці чемпіонату області

Волейболістки міста Луцька - переможці чемпіонату області

30.10.13 11:15 0 925
27 жовтня в м. Ковелі, на базі комплексної дитячо-юнацької спортивної школи ім. Євгена Кондратовича, відбулися фінальні змагання в рамках чемпіонату області з волейболу серед дівчат 1998 р.н. і молодші за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна - 2013».

Впевнені перемоги над своїми суперниками у зональних змаганнях дозволили юним волейболісткам з Луцька у фінальній частині, разом з командами Любешівського району і м.Ковеля, поборотися за звання переможця обласної спартакіади 2013 року.

Вихованки тренера обласної ДЮСШ Галини Ромашкевич, як і в попередніх змаганнях, здобули впевнені перемоги у всіх поєдинках над своїми суперницями з рахунком 2:0 і в черговий раз повернулися додому в статусі переможців обласних змагань.

Друге місце вибороли господарки – команда м.Ковеля, а третіми стали волейболістки з Любешівського району.

На урочистому закритті змагань команди переможців та призерів нагородили медалями та грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації.

Сподіваємося, що дівчата команди-переможниці з міста Луцька, серед яких: Крістель Мабіала, Соломія Рибай, Тетяна Захарчук, Світлана Соколовська, Анна Герасименко, Юлія Брик, Ліна Васяк, Тетяна Войнаровська, Ангеліна Павлова, Христина Миколюк, Анастасія Фрединська, Анна Петрук в недалекому майбутньому поповнять основний склад нашої волейбольної команди краю «Континіум – Волинь - Університет» і продовжать славні спортивні традиції волейбольної школи, досягнувши найвищих вершин.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Корвет ВМС України ...
Наступна новина: У Львівській області стати ...

КОМЕНТАРІ