В Луцьку черговий успіх плавців-ветеранів

В Луцьку черговий успіх плавців-ветеранів

30.10.13 08:29 0 934
У м. Володимир-Волинському відбулись змагання серед ветеранів з плавання. Це був останній вид спорту за програмою IX обласної спартакіади серед ветеранів (35 і старші) «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя». У попередніх видах змагань з шашок, шахів, міні-футболу та настільного тенісу збірні команди міста Луцька не залишили шансів своїм суперникам і святкували перемогу, лише у змаганнях з волейболу серед чоловіків вибороли срібні нагороди.

Успішними були і останні змагання лучан з плавання. У віковій категорії 35-45 років на дистанції 50 метрів вільним стилем перемогу здобули Ігор Кідиба та Юлія Степанцова. У віковій категорії 46-55 років на дистанції 25 м вільним стилем перемогу святкувала Олена Макарова, а Вадим Сіваченко посів друге місце.

У категорії 56 років і старші представник нашого міста Михайло Коломієць проплив до срібної медалі. Також слід відзначити представницю нашої команди 73 річну! Ірину Романюк, якій до бронзової медалі не вистачило лише декілька сотих секунд.

Не було рівних також нашій четвірці у складі Юлії Степанцової, Ігоря Кідиби, Олени Макарової і Вадима Сіваченка, яка впевнено перемогла в естафеті 4х25 м вільним стилем.

У підсумку збірна команда міста Луцька впевнено завоювала перше місце в змаганнях серед ветеранів з плавання. Другими та третіми призерами змагань стали відповідно команди м. Володимира Волинського та Луцького району.

В підсумку, за результатами 6 змагань команда м.Луцька завоювала загальне перше місце в IX обласній спартакіаді серед ветеранів (35 і старші) «Спортивне довголіття – «Спорт для всіх – радість життя».

Вітаємо всіх спортсменів-ветеранів, хто долучився до участі у цих комплексних змаганнях і вніс свій посильний внесок у загальну перемогу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Державна екологічна ...
Наступна новина: На вимогу Олексія Кайди ...

КОМЕНТАРІ