Луцьк: на сільськогосподарських ринках міста доступні ціни та висока якість продукції

Луцьк: на сільськогосподарських ринках міста доступні ціни та висока якість продукції

30.10.13 10:57 0 868
У цьому переконався Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України - керівник апарату Олександр Васильович Сень, який перебуває на Волині з робочим візитом. Він разом із заступником голови обласної державної адміністрації Віталієм Карпюком, міським головою Миколою Романюком познайомився з роботою сільськогосподарських ринків міста Луцька.

Олександр Сень ознайомився з цінами, якістю продукції, поспілкувався з фермерами і зробив висновок, що на Волині успішно вирішуються завдання, які ставить Уряд перед працівниками аграрної галузі, щодо забезпечення доступних цін, відсутності посередників. За його словами, на Волині збережене село, влада сприяє роботі фермерських господарств, забезпеченню робочими місцями жителів сіл. «Волинь у цьому напрямку працює добре. Як споживач, я задоволений цінами», – акцентував Олександр Сень.

Микола Романюк розповів, що на таких сільськогосподарських ринках фермери реалізовують свою продукцію, тому вона високої якості. «Ми таким чином даємо можливість лучанам придбати за невисокими цінами свіжу, якісну продукцію, а жителям навколишніх цін заробити зайву копійку. Це - один із проектів, що наближає послугу до людей», – сказав міський голова.

За словами заступника голови обласної Асоціації фермерів Олега Галасуна, міська влада сприяє роботі фермерів, надала майданчики для постійної роботи трьох ринків сільськогосподарської продукції, ще обладнано 13 місць, де можна торгувати молоком.

Зокрема, на ринку біля РАГСу, де побував Заступник Міністра, щовівторка і щоп’ятниці реалізовують продукцію 22-25 представників особистих та фермерських господарств. На інші ринки міста постачають продукцію 58 приватних підприємств, фермерів із Ківерцівського, Рожищенського, Горохівського, Луцького, Ковельського, Шацького та інших районів. «Міська влада сприяє нашій роботі. Вона зацікавлена, щоб жителі міста могли придбати недорогу і якісну сільськогосподарську продукцію. Про якість говорить той факт, що вона сповна тут реалізовується. Молоком торгують з 7 години ранку, о 9- й його вже нема. Це і говорить про якість», – сказав Олег Галасун. Він також додав, що для забезпечення громадського порядку тут постійно присутня муніципальна дружина.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: «Заклади ...
Наступна новина: МАГАТЕ й Іран привітали ...

КОМЕНТАРІ